Nuffnang Ads

Monday, May 21, 2012

CARA NAK NAIKKAN TRAFFIC.

Korang nak tau tak macamne nak naikkan traffic korang?

Mesti korang pernah terfikir:

"Kenapa eh kalau aku tulis fasal benda ni, takde orang nak baca?"
"ada ke orang nak baca blog aku?"
"Ada ke orang nak baca tulisan aku?"
"Ada ke orang nak baca pengalaman aku?"

Kalau ini pertanyaan yang anda sering ajukan, jangan risau, permasalahan ini boleh diatasi. Aku sebenarnya selalu je tanya persoalan ini kepada diri aku sendiri. Banyak kali lar, memang banyak cuma nak ke tak nak je kita improve.

Baik, seperti mana yang kita semua tahu kan, terdapat pelbagai blog artis, hiburan, makanan, pakaian, kehidupan seharian semua, banyakkan ? tapi untuk menaikkan traffic blog, nak tak nak, kita kena ikut peredaran dan gossip. Kita pilih lah berita yang kita nak baca kat blog orang dan kita amik berita tu, kita letakkan kat blog kita dengan cara olahan yang berbeza. Kita amik berita orang, kita improvise dan yang paling penting, kita backlink dia balik okay? bukan susah pun. cuma kita kena pandai lah nak buat benda ni. 

Dan, jangan lupa letak gambar yang menarik okay? contoh macam ni.

 

Amik berita orang boleh, cuma kena apa? kena BACKLINK okay? jangan lupa tu.

Assalamualaikum WBT



p/s: aku beri salam ni, korang jawab tau, at least kita semua dapat pahala.

No comments:

Post a Comment