Nuffnang Ads

Thursday, May 24, 2012

COLLECTION TERBARU!!!

Tuan-tuan dan puan-puan.. saksikanlah.. rekaan terbaru aku yang diberikan tema, "Modern Goddess". Tema ini diinspirasikan dari Mitos Greek. 




peerrghhh... kalau berangan, bagi la kat aku kan? hahaha... takde benda la.. memang puas hati la aku berangan... takde la.. ini adalah hasil daripada tekanan yang aku dapat daripada FYP. huahuahua... I translated it into things that I love. I love sketching. Recently, i tried to sketch portraits but I can't, i could not sketch according to the face. I just can't.

Tapi at least aku boleh la kan..hahaha *takde langsung rasa riak serta bangga, hanya ingin berkongsi.


Assalamualaikum WBT


p/s: nak sketch lagi but later la kot..hahha

2 comments:

  1. good2.. like2... really love greek myth.. i wish i cud hv this kind of dress as my wedding dress... :D

    ReplyDelete
  2. boleh2.. nanti saya antar sketch.. kamu tulis je macamne yang kamu nak..saya sketch kan..hihu~~

    ReplyDelete