Nuffnang Ads

Friday, May 18, 2012

FASHA BUNTING PELAMIN?

Hi semua...

Korang nak tau cerita apa yang tengah panas sekarang ni? Cuba klik kat sini dulu.. NARA 

Tengok tajuk pun dah macam nak marah kan? Iya la bukan apa.. buat semua salah. Itu nasib baik si Fasha tu nak bagitahu wartawan, kalau tak bagitau wartawan marah... bagitau buat spekulasi macam-macam. Kesian dia. *Walaupun aku tak minat sangat dia tapi dia pun manusia jugak. Respect la hak dia sebagai manusia. 


Kalau dia bunting pelamin sekalipun, dah dia memang subur, nak buat macamne, Allah bagi rezeki kat dia awal, siapalah Fasha nak menolak, pastu takkan semata-mata dia nak jaga hati wartawan dan rakyat Malaysia, dia terpaksa buat-buat jatuh supaya kandungan tu gugur kan? Bullshit la, nanti ada pulak orang kata dia bunuh anak sendiri. Giler tak?

Lagi satu, ada yang kata Fasha dengan Jejai kahwin kat luar negara. Laa... itu pun nak jadi hal.. bodoh tak bodohnya... mari aku nak bagitau, diaorang kahwin tu, ada guna duit orang yang buat cerita tu ke? dorang kahwin ada sujud kat kaki orang yang buat cerita tu dulu ke? sedihnya la dengar benda macamni, sedih dan kesian kat orang yang buat cerita tu, sebab maybe dia takde life kot. Takpun, life dia tak sebertuah macam Fasha. Hahaha..

Kepada Fasha, bersabar lah, orang boleh kata macam-macam, ada yang menyokong, ada yang mengeji dan ada jugak yang tunggu dan lihat. Apa yang penting, jaga kandungan dengan baik sebab anak tu rezeki dan amanah Allah, bukan semua orang boleh mengandung *ayat tak bley blah dari aku. wahah..

Da la.. nak g solat lak.


Assalamualaikum WBT


p/s: tingkatkan prestasi, jauhkan kontroversi.

2 comments:

  1. sempat lg tu bergosip..mcm reporter

    ReplyDelete
  2. tu la.. hebat da aku..azam baru... utk menjadikan blog lebih dibaca orang.. hahaha

    ReplyDelete