Nuffnang Ads

Friday, May 25, 2012

KENYATAAN DIRA DI BLOG?

Hari ni hari Jumaat kan? kalau tahu bagus... mesti semua *kaum lelaki pergi semayang Jumaat kan? bagus2... kepada yang pergi.. mungkin ada alasan tersendiri..takpe2.. *kot..

Okay2.. hari ni tadi aku buka Blog ni.. cuma buka.. KAKI WAYANG yang memaparkan komen seorang pengacara rancangan popular, rancangan tu yang popular, dia? aku kenal dia.. korang, aku tak tau la kenal dia ke tak, okay? hiuhu~~

Baiklah, dalam komen beliau mengenai apa yang berlaku itu, aku sebenarnya agak bersimpati dengan kisahnya tapi pepe pun Dira, I know. you have the ability to emcee-ing but i do believe that, ur talent is not for that tv programme, and I know, you have better future. okay? Good luck.

aku bukan apa la... setelah Dira mengeluarkan kenyataan macamtu, kesian pulak kat dia, iya lah, sebab dia di"buang" daripada mengacara program tersebut. Kesian dia kan? tapi takpe la Dira, you have talent and i know u can do it better and you just need to find the badass other tv program yang sesuai dengan perasaan you. okay?

Da la.. aku nak pergi somewhere ni.. hihu~


Assalamualaikum WBT


p/s: Kalau salah, tolong tunjukkan.

No comments:

Post a Comment