Nuffnang Ads

Tuesday, May 1, 2012

KOMITMEN UNTUK KURUS!!!

Hi semua..

selamat petang dan aku ingin mengucapkan Selamat hari Pekerja kepada semua pekerja yang ada di Malaysia ni.. dan kepada yang kena berkerja macam deejay2 radio, pembaca2 berita, polis, bomba, nurse dan lain-lain, bekerjalah anda, sesungghnya redhakanlah hati anda untuk bekerja di waktu orang lain cuti, okay? Redha...  

aku hari ni bangun agak lambat sebab semalam aku bejogging dan cuba melakukan sit-up untuk mengempiskan perut dan aku telah memulakan regim diet extreme untuk kurus dengan cepat, Aku minum air masak dan mineral sahaja, dan aku makan nasi diwaktu siang sahaja dan diwaktu malam aku hanya makan yang sup-sup ni,, dan macam tomyam, camtu je lah. tak makan nasi da lau macam dan pasa waktu malam jugak aku akan cuba untuk membuat sit-up, at least aku kurus sikit.. hehehe.. okay? wish me luck too!! hahaha...

Okay.. apa yang aku dapat dari pengalaman aku dua hari dalam berjogging ni, ia memerlukan KOMITMEN yang teramat tinggi. Iya lah, untuk hasil yang menarik, kena lah ada komitmen yang tinggi kan? lau tak.. memang susah la.. aku ni pulak jenis yang susah betul lau tengok makanan, nak makan je... sikit2 nak makan.. lau makan sikit takpe.. ni.. hamekaw!! hahaha...

Okay ,aku ada kerja sikit ni.. nanti aku update lagi okay?

Assalamualaikum WBT


p/s: mari kita sudahkan kerja!!! yeay!!

2 comments: