Nuffnang Ads

Wednesday, May 23, 2012

PAGI APANYA?? DA TENGAHARI!!!

Selamat pagi semua! Ya Allah.. da tengahari.. giler ar aku, bangun tengahari. Rasa bersalah pulak. Huuuu... aku ni sebenarnya hanya menunggu respond aku punya SV (research) sebab semalam aku pergi jumpa dia sekejap but there was nothing to discuss because she said she needs to read my chapters that i have written. So, InsyaAllah, hari ini ataupun esok la kot. InsyaAllah.

Okay2.. kalau nak ikutkan tu, segala findings aku telah menjawab da kot RO and RQ aku, but if aku buat syok sendiri payah kang. Macam kawan aku cakap, "Jangan nak syok sendiri buat research, kang kena reject payah". That's why la I have give all the chapters to my SV. *last minutes but i manage to give to her la. Alhamdulillah. Amin ya Rabb.

comel giler kan kucen dua ekor ni!!

Untuk entry permulaan hari ini, aku nak tulis banyak sebab aku akan keluar sekejap untuk mencari bahan untuk ditulis. Okay?

Assalamualaikum WBT


p/s: Cari bahan yang elok2 je okay?

4 comments:

  1. perrgh..keluar cr bahan utk diitulis tu

    ReplyDelete
  2. Ayuni : wahh.. blogger terkenal komen kat saya punya blog.. salam kak yuni..hehehe

    ReplyDelete
  3. Nazirah : biasalah.. gahahahah.. nak berblog ni bukan mudah weh.. kena ada sesuatu yang buat orang seronok baca.. hehehe

    ReplyDelete