Nuffnang Ads

Thursday, May 10, 2012

SIAPA BUDAK INI???

Assalamualaikum semua,

Masa dulu2 kan, kami sekeluarga takde la camera dan mampu cuci kodak dengan banyak sebab dulu giler bapak mahal camera dan kodak nak cuci.. kalau habis satu kodak kena beli yang lain. rugi kan? so, aku ada gambar satu ni. aku ingat lagi tempat ia diambil.

Place : Empangan di Kampung Jenud. Dulu empangan ni semak tapi sejuk la.. sebab banyak pokok, sekarang tak lagi.. panas sangat.. tak larat nak pergi.. dulu banyak ikan yang sedap2..sekarang ni takde da.. lepas buka tahun berapa tah dulu, segala ikan telah melarikan diri. Menyelamatkan diri.

Masa : tak ingat sangat..sebab masa tu muda sangat..

okay.

kenal tak budak ni?


 tak tau siapa budak comel lagi panjang kakinya ini.. *kurusnya budak ni dulu.. sekarang? nak tengok gambar sekarang? nak tengok? jap eh!! ini dia!!!



the boy becomes a man already..hihu..


cute man...hehehe
handsome/cute tak budak ni? wahahaha.. it's me!!!


Assaamualaikum WBT


p/s: nak masukkan data semula sebab da tau da nominal ke ordinal. wahahaha

2 comments:

  1. budak kecik dah jadi model

    ReplyDelete
  2. hahaha... aku tak terpikir pun sal modelling ni. wahhaa..

    ReplyDelete