Nuffnang Ads

Monday, May 28, 2012

TILL DEATH DO US PART.

Sehari kalau tak update memang tak sah la. haahah.. 

Okay2.. sekarang da minggu terakhir kelas dan untuk tahun ke-4 ni, pelbagai perkara berlaku, baik, buruk, pahit, manis, semua ada. Takpe, itu semua akan menjadi satu memori yang tidak akan aku lupakan.

Baiklah, biar aku cerita mula2 aku masuk dalam UNISZA ni, dulunya dikenali sebagai KUSZA-UDM dan UNISZA, aku lalui zaman UDM dan UNISZA je, nama berbeza, surroundings sama. Takpe, dimana kita menuntut ilmu, hati kena suci, hati kena tabah. Itu paling penting. Okay? 

Aku masuk dulu tak berkawan pun pada mula2 masuk la, but then after first class, alhamdulilah, I have friends here who happened to be in the same course. haaha.. no la, range kawan aku dalam kelas je dan apabila di luar aku tak pandai sangat buat kawan, tah kenapa, memang macamtu, i do not have that ability. Do you know what, that ability, makes friends, it cannot be learn, they born with it. Seriously. I envy those who are able to make friends. They are good, people. Envy. 

Tapi alhamdulillah, aku ada kawan ramai da sekarang, kat universiti ni. alhamdulillah.

Pepe pun, masa kita belum berakhir lagi, kita masih ada beberapa minggu bersama kan? haaha...bagus2!!!

to all lecturers who taught us these 4 years time, big special thanks to all! luv u all and till death do us part.


Assalamualaikum WBT


p/s: (^_^)V

No comments:

Post a Comment