Nuffnang Ads

Sunday, June 3, 2012

APA MENU TENGAHARI ANDA???

Good Morning all...

Pagi semua.. hari ni adalah hari Ahad kan? kalau hari ahad kat Terengganu ni adalah hari berkerja tapi hari ni adalah hari cuti. Betul tak? *angguk kepada semua...hihihuuhuhuihi

Okay, untuk permulaan hari ni, aku takde la cerita vavavoomm yang nak dibagitau. Memang takde cerita lagi.. summary untuk kehidupan hari ini pun belum buat lagi, Tak tau nak buat bila. Petang sikit lah kot baru buat. Syok sikit kan? hahaha..

Okay2... memandangkan hari ni dah tengahari *tapi kenapa kat atas tu good morning?, jadi, aku nak mengajak semua untuk MAKAN TENGAHARI.. jom...

adakah ayam penyet pilihan anda?

tak pun nasi putih dengan lauk biasa?

mungkin wastern sikit, sandwhich?


korang nak makan western ke ala-timur cmtu? pilihan di tangan anda.. *wahh..macam ape je..hahaha

da lah,. aku nak bersiap, jap lagi nak pergi makan. daaa...


Assalamualaikum WBT


p/s: lapar sebab semalam makan roti je.. perut melayu weh...

Photos from Google.

4 comments:

  1. tghri ni,,,mi goreng ngn milo ais..:D

    ReplyDelete
  2. aik? mee goreng ke UniMeOw? kenyang ke?

    thanks sebab komen kat blog ni...

    ReplyDelete