Nuffnang Ads

Saturday, June 16, 2012

MARI PAKAI TUDUNG AIDIJUMA.

"Cantikkan kalau bertudung?"

Well, the answer for that question is YES. It is beautiful. 

Nak-nak kalau muka semua macam muka Datin ni.. huhuhu.. memang la tersangat cantik. Seriously, no on could deny it right? Well.. Datin ni sekarang sedang giat menjalankan perniagaan tudungnya. Nak-nak pulak tudung yang dihasilkan ini adalah BUKAN Tudung yang diperbuat daripada lycra *aku tak suka sangat tudung lycra tu. hihu..

This tudung is one of the kind that I like. *am not wearing it, obviously, I love to see it. Nak tengok tak? aku bagi dua gambar dia eh?




See... how nice huh? yes. Datin Norjuma. Cantikkan dia? aku suka tengok dia. huhu.. Sesiapa yang nak tengok lagi, klik kat link ni. Abang Nara. I do not know about the price of this collection but it is way better than that lycra tudung. Sadly, the tudung nowadays becomes smaller and shorter. Huhuhu..

Assalamualaikum WBT

p/s: dia masih cantik. Semua admire dia.

4 comments:

  1. Tdung ni kne pkai inner. Sbb tu ak mls pkai tdg bwl

    ReplyDelete
  2. Mana-mana pun boleh nadhirah but it is ur decision kan.. tapi aku suka tudung ni. kalau orang pakai tudung ni..okay je. alar pakai la anak tudung, okay je kan?

    ReplyDelete
  3. Anak tdung xttp leher lah abg mal..

    ReplyDelete
  4. tapi nadhirah, aku tengok tudung Datin NorJuma ni macam tak payah pakai inner je sebab tudung dia macam tebal dan warna pekat. tak tau la ku...

    ReplyDelete