Nuffnang Ads

Friday, June 15, 2012

SAKIT PERUT!!! TAK SUKA HATI.

"Perut kenyang bahaya"

Haaa... itu la yang aku rasa sekarang ni. Sebab apa? Sebab apa aku rasa bahaya? meh sini, I want to tell you a story. Well... not really a story but my experience right now. YES, now. 

ini bukan aku.
Okay, tadi aku baru je lepas makan sebenarnya but then kan, after about 15 minutes, my lovely tummy started to growling dan siap mengeluarkan bunyi untuk uk uk.. aku pun? Whatt?? what's wrong with my tummy, kan? Ada sakit ke.. After a few minutes, perut aku tak la berbunyi sangat. but then now, ia berbunyi lagi. dan aku siap suspect lagi dalam perut aku kot2 lah..ada cacing. Huhu...tak nak!! tak nak.. *itu hanya perasaan aku la.. aku bukan doctor.. btw, doctor pun ada sakit weh...

Itu la perasaan kan? Perasaan lagi bagus dari perasan. *perut aku siap buat concert lagi ni..  Okay la.. sudah la.. sekarang aku nak gtau bahawa, jap lagi, aku dan beberapa orang kawan akan pergi ke BUNDLE!!! huahuahau.. tuan-tuan dan puan-puan, hari ni adalah hari Jumaat dan ia adalah hari cuti dan adalah hari pesta di Pantai Teluk Ketapang. Mai nak habaq semua, dulu Pantai Teluk Ketapang tak macam ni... dulu, tak ramai orang macam sekarang, la ni.. pergghh!! berpusu-pusu orang nak pergi bundle, siap boleh ada orang jual makanan lagi. Itu la kan? Kemajuan teknologi.*takde kaitan langsung. hahahah...

Takpe,, takpe.. nanti aku letak gambar kitaorang shopping. *aku tak lah.. kawan-kawan lain, mungkin. hahaha...

Entry pendek sebab perut kesayangan tak selesa. *mana pegi English aku ni???

Assalamualaikum WBT


p/s: seyes! nak g uk uk...

No comments:

Post a Comment