Nuffnang Ads

Friday, June 15, 2012

SO GOOD!!!

"Good smells bring positive vibes"
 
Good evening? Gahahah.. da nak pagi da, evening apanya kan? takde la.. at least I greet y'all.

Okay, sebenarnya, tadi, I watched One Piece, the movies. Banyak movies dia. memang tak habis kalau tengok.. kalau dia punya episode, lagi banyak. Muntah jelanak aku tengok episode nya.

Nanti2 la I tell you all about One Piece. I actually want to share with you about myself. I have a very good nose. Very good one. My sense of smell, well, it is not like the dog but I boleh bau dengan baik la. Let say you masak kan, I can guess the dishes. Hehehe.. Seriously. Maybe kot, masa kecik dulu, I ada habis *terbawak sampai besar pun.. hahaha.. aku suka cium bucu kain. Seriously, memang aku suka sangat, aku pun tak tau kenapa, but sampai sekarang lah. Hahaha.. but, hey who cares right. Gagahaha.. 

thank Google
Then, these few days, I am attracted to this smell *pafrum. It called, Brave from Silky For Men. Memang sangat wangi. Aku tersangat suka. Memang no words could describe my feeling towards Brave. Aku nak beli la nanti. Aku nak pakai, sebab ianya wangi. That's it! hahaha..

lagi satu, I went to my classmate's room and his baju wangi giler! I was like.. "OMG, wanginyer" *dalam hati la.. then, after I got back to my room, I BBM-ed him, "D..., u basuh baju guna apa?".. "Softener Daia". Whaaattt?? wanginya.. huhuh.. aku memang nanti balik rumah, I wanna use that softener. Memang tersangat wangi.

Disebabkan hidung amat sensitive dengan pelbagai jenis kewangian. Maka, aku memang 'alah' dengan bau wangi. Kalau boleh, aku nak baju yang aku basuh, semua bau macam Daia tu. *Eh! lupa la tanya Daia yang mana satu. Hehehe..

Yo, da malam sangat ni. *macam anak dara lak. Aku nak study sikit ni, nak baca lak. Out.

Assalamualaikum WBT


p/s: macam chatting lak kan.

No comments:

Post a Comment