Nuffnang Ads

Thursday, June 7, 2012

STAR MALL MENTAKAB!

Lepak2 dengan rakan2 memang seronok dan tengok-tengok orang,

Memang best.. hahaha.. aku pun baru first time ni buat kerja macamne ni... hahaha.. this is my first time la kiranya... tapi takpe. .. at least kalau ada orang ask aku nanti, pernah tak lepak2 kat luar sampai malam ke, adalah juga benda yang aku nak cakapkan kan? hahahha.. sengal.

kalau lepak, tak makan, memang rugi la kan. Jadinya? aku telah mengorder Mee Hoon Tomyam, kat mana? Kat Uncle Chua Signature Kuala Terengganu. Peerrgghhh mak aigh!!!memang sedap larr... aku jeles cmne diorang boleh buat makanan sesedap ini. Huhuh..

Tempat ni sebenarnya standard la untuk makan-makan. 

NI la dia..
Korang nak tau tak, kat Mentakab ada satu shopping mall yang baru dibuka. Kalau korang nak tahu lebih lanjut, adalah lebih baik korang semua klik kat blog ni. Kak Munna. Dia blogger lebat da... huhu... aku masih slow... tak lebat... *Ingat niat asal berblog.. huhu..ingat.. jangan takbur..

Dan, ni ada lagi satu blog, Kak Tihara. Dia pun ada buat entry sal tu jugak.
Eh!! korang jangan lupa lak click tau.. jangaaannnn luuupppaaa....

Assalamualaikum WBT


p/s: Kak aku pergi Mentakab naik keretapi je. JELES!!!!!!!

1 comment: