Nuffnang Ads

Saturday, June 2, 2012

TOLONG LETAK LINK KORANG KAT SINI.

Ha... aku ada satu idea.

Memandangkan aku banyak tak follow back blog yang follow aku. *seriously.. aku try click kat profile korang. tak kuar link. aku tak tau kenapa. Aku rasa sangat down and tak dapat nak fikir da.

Jadi, untuk membuatkan perkara lebih mudah, apa kata. korang komen kat bawah tu, then letak link blog korang, senang aku nak follow balik, okay? thanks sangat-sangat dan please.. tolonglah komen.

Assalamualaikum WBT


p/s: aku bukan nak traffic tapi aku nak follow balik je blog korang semua. Please eh? :)

2 comments:

  1. dya pun selalu mcm tu..nk follow balik tpi link nye xde..huhuhu

    ReplyDelete
  2. tu la... susah kan nak follow balik...

    ReplyDelete