Nuffnang Ads

Friday, June 15, 2012

WALAUPUN HANYA SEKADAR SELIPAR JEPUN...

"Gunalah rezeki yang halal"

Yup.. rezeki yang halal senang nak dapat cuma kadang-kadang cara yang tidak menghalalkan sumber. betul tak?

Baiklah, sebelum pergi sembahyang jumaat ni, aku nak gtau satu je, perkara mudah untuk kita menghindarkan diri daripada mendapat dosa. Okay?

SELIPAR! bukan akronim tapi kalau korang pergi masjid berniat untuk mengerjakan ibadah tapi pergi dengan selipar curi,  baik tak payah pergi. At least, say something about using the selipar, betul tak? Jangan main ambik je. *aku takde pengalaman, cuma aku nak post je. hehehe...


Takkan nak gari or bubuh mangga kat selipar while the masjid kan? seriously? hahaha...no no no..


Da la, I am about to go to masjid now, so, to all men, lets go to Masjid and perform the Jumaat Solah. Okay?


Assalamualaikum WBT

p/s: Pakai selipar murah2 je.

No comments:

Post a Comment