Nuffnang Ads

Friday, August 31, 2012

Ratio Design (Events and Weddings)!!!

Salam Jumaat semua!!

haa... tadi aku masak Kari Kambing. Mula-mula, aku ingat ia seperti membuat Kari yang lain sebagai contoh, kari ikan, kari daging dan kari ikan. Rupa-rupanya, agak susah la tapi alhamdulillah jadi. Tapi bukan aku yang memasaknya.. Mak Anjang yang masak, aku cuma membantu.. tapi alhamdulillah.. menjadi!!!

nak tau apa resepinya? korang boleh google je.. tapi resepi yang kitaorang buat tadi pun best. Hehe.. Rahsianya? Rebus dulu daging kambing dan jangan buang air rebusan daging tadi tu.. letak sekali masa masak kuah ok? jangan buang..air rebusan itulah yang paling sedap sekali. huahuahua....


okay la.. aku nak pergi tengok sepupu aku buat hantaran. korang nak tengok hasil kerja dorang? The Team has made great arts. Ratio Design. Korang klik tau, kalau berminat korang boleh email the Team. Lagi baik kalau korang tolong promote kan Ratio Design ni, they would appreciate your generous efforts. Thank you. Okay?

Assalamualaikum WBT

p/s: Click tau kat Ratio design tu.

No comments:

Post a Comment