Nuffnang Ads

Monday, August 27, 2012

Selamat Pagi Semua!!!

Selamat Pagi..

Eh! kenapa selamat pagi? sebenarnya, aku dah bangun lama da. Tadi haa dah.. hahaha.. okay, plan hari ni, nak g survey kerja. Yup.. I want to actually feel how to officially work. Kan? Takde la, sungguh ni. Jap agi nak pergi. Mall tu kat bawah tu je. Hehe... insyaAllah, ada rezeki aku, ada lah.. kalau takde nak buat camne kan?

Aku sekarang masih belum mandi, tak tau lah pakai apa g kat situ, Jean? Slack? aku rasa, memandangkan nak pergi tanya2 je, adalah lebih elok jika aku pakai jeans kan? Lebih selesa. Tak gitu? 

Okay la... aku nak bersiap-siap ni, jap lagi dalam kol 2 petang ke, pergi la.. sebab lau pergi sekarang, mesti dorang (admin) dalam waktu rehat kan? so.. adalah lebih elok jika pergi after lunch. hihu :)

*Dulu arwah abang aku duduk rumah mak anjang dengan ayah njang, sekarang aku pulak. InsyaAllah...

Assalamualaikum WBT

p/s: pengalaman itu penting. :)

No comments:

Post a Comment