Nuffnang Ads

Friday, August 31, 2012

Sudah 1000 Dan I'll Keep On Writing!

Hi semua...

ni sebenarnya entry aku yang ke-1000, hehe.. seronok? memang lah seronok.. aku suka sangat.. hehehe...


Okay.. untuk entry aku yang ke-1000 ni, aku nak cerita fasal "Hormat". Kenapa? Kita kadang-kadang bila cakap fasal hormat, banyak perkara yang boleh kita sentuh kan? Baiklah.. terdapat pelbagai hormat kan? yang paling besar, Hormat kepada Allah, Hormat kepada Rasul, Hormat kepada Ibu, Hormat kepada Bapa, Hormat kepada mereka yang lebih tua, Hormat kepada Suami, Hormat kepada Isteri, dan yang lebih penting, hormat kepada orang yang menghormati diri kita. Banyak kan jenis Hormat dalan dunia ni.

Mungkin senang untuk kita mengatakan perkataan 'Menghormati' kan? tapi berapa orang yang benar-benar menghayati dan mempraktikkan maksud 'Hormat', kan? Tak semua kan? Okay baiklah.. apa apa pun, aku pun tahu sebenarnya bagaimana hendak menghormati orang lain. Tapi jikalau setua mana pun seseorang, jikalau sikapnya kurang hajar dengan orang, jangan harap aku nak hormat. Aku bukannya bodoh. Dan lagi satu, setinggi mana pun tahap belajar anda, jikalau anda kurang hajar dan tidak tahu menghormati orang lain. JANGAN HARAP ORANG NAK HORMAT ANDA. So, now you know  why you are not the favourite person in the family.

I'm glad I was able to control my emotion, if not, you will be dead meat, bitch! No one likes you la..  I hope you will not be in peace in this world. I really hope.

Okay, sudah marah, marah memamng marah, tapi dendam tetap dendam. I may look like this but I could have the meanest heart ever made to human body. Yes. I will.

Dan akhirnya, memandangkan ini adalah entry aku yang ke 1000, makanya, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua pembaca aku dan pengikut aku yang ada 222 tu. Terima kasih banyak2.. keep on reading my blog and keep talking about my blog eh? hehhe..terima kasih semua!!

Assalamualaikum WBT

p/s: entry ke-1000.

No comments:

Post a Comment