Nuffnang Ads

Thursday, September 20, 2012

Aku Si Hitam dan Putih.

Morning..

Aku memang macamni kan? Dah lambat-lambat baru nak update, tengok jam ni dah pukul 12 AM adoiyai... tadi ada masalah dengan FB aku kat Blackberry. Dia jadi lambat and aku sendiri pun tak tau kenapa.. pening kepala aku.. dah lambat nak balas comments kawan-kawan. spoiler betul lar..

Then tadi aku tengok cerita Thor.. yah yah yah.. I know.. banyak kali dah aku tengok kan? huahuahua.. memang pun.. aritu ada cerita tu dengan bob..hari-hari aku tengok... bukan apa.. dah takde cerita lain. aku tengok je la... kan?

I have this picture blogged but not in grey scale.

Apa-apa pun, I have created one look for this picture and I was using Photoshop to make it like that.. here you are... behold! the amazing BLACK AND WHITE.

Okay tak? Aku edit tadi.. hehehe... enjoy.

Assalamualaikum WBT

p/s: I am one step closer to have Lomo cam...hihu...

4 comments:

  1. nk buat effect guna photoshop? ade cara senang giler.. juz google "photoshop action" diikuti dgn keyword effect yg kita nak..

    contoh: "photoshop action lomo effect"

    dgn photoshop action, sekali tekan je terus jadi :)

    ReplyDelete
  2. frankly, aku tak pandai nak edit gambar guna photoshop...damn...
    sadis seh

    ReplyDelete
  3. MeuAngelo: iya? Lain kali saya buat macamtu je la..hehe.thanks..

    ReplyDelete
  4. BuDaK cOmOt : thanks sebab komen... aku pun sebenarnya bukan pakar sangat dalam edit2 ni..hahaha

    ReplyDelete