Nuffnang Ads

Wednesday, September 12, 2012

Melissa and Joey.

Pagi!!!!

Ya Allah... pagi apa bendanya kan? Dah pukul berapa dah ni kan? hehehe.. nak buat macamne.. aku tak berapa sihat... batuk2.. sakit tekak bagai...Adoiyai.. aku rasa itu adalah dugaan untuk aku kot...hehehe... di atas pelbagai kesalahan yang aku lakukan dalam kehidupan aku. Mungkin itu tidak cukup untuk membayar kesalahan aku kot.. hihu~~

Eh! korang dah sarapan ke? Kalau belum, bawak-bawak lah makan dulu, jangan asyik bekerja aje kan? Kalau kerja, fokus je... tak jadi juga sebenarnya, kena rehat sekejap, kalu tak otak tak akan berfungsi dengan baik. Seyes! Herherher...


I am now watching Melissa and Joey. Seronok gak sitcom ni, memandangkan aku baaannnyyyaaakkk sangat masa terluang kan, makanya, tv akan menjadi teman hidup aku buat masa ini. *hehehe... and also my laptop and my broadband. They are all my partners for life well.. at least for the time being. Kan? hehehe...

Berbalik kepada Melissa and Joey, nak tengok tak information fasal dorang ni? Korang click je kat banner tu, mesti korang akan dapat tahu semuanya. Hehehe.... Its a very good sitcom, sebenarnya cerita ni dah lama da, tahun 2010 aritu...hihu... and seriously, we need sitcom right now in our country, aku ingat last sitcom adalah 2+1 dari Hafsham kan? Itu je la...sebelum tu ada Kopitiam bagai, tapi macam dah dilupakan je, I wish it comes back. I want to see it tapi create la something yang menarik, macam cerita omputih tu, cuma batasan kenalah ada, janganlah nak bercium jugak bagai kan? hahaha...

Well, dah la.. aku nak do something ni, later on aku update lagi eh? Aku nak baca surat khabar... hihu...

Assalamualaikum WBT

p/s: Melissa had crushed on Joey! hahahaha

No comments:

Post a Comment