Nuffnang Ads

Sunday, September 16, 2012

Suka Dengar Kiah Propa Ketawa.

Petang semua!!

Apa khabar? Korang buat aktiviti apa untuk hari Ahad ni? Pagi tadi buat apa? Mengemas ke? ke macamne? Tak kisahlah kan nak buat apa pun aktiviti kan? Janji buat aktiviti, jangan terperuk ajer kan? hahahhhahaha... 

Eh! aku pun sebenarnya tak la banyak sangat aktiviti yang aku buat cuma duduk-duduk sahaja. Tengok TV dan aku tengok Master Chef US Season 2, dia ada macam marathon kat Star World, aku pun tengok la.. memandangkan aku tak pernah tengok cerita ni dulu kan... Master Chef Malaysia tu pun tak tengok sangat.. ni pulak yang luar negara kan? *rasa macam nak lempang tak? hahahaha... I ikut Zek Zedi.. dia kan promote artis Malaysia supaya dijulang tinggi.. so... hurrmm...

Aku ada masalah lah... aku ni asyik LAPAR jer? Macamne eh? Aku kena makan roti je ke camne? Ke aku kena jog ke cmne? Huahuahuaaawawwaaaaa... takut dah aku ni.. tah-tah berat badan aku naik lagi tak? Adoiyai... aku rasa nak pitam lak memikirkan benda-benda remeh temeh mak jemah oi!!! hahahah..


EH! korang pernah tengok Kiah Propa? or pernah dengar Kiah Propa kat Era? Kalau tak pernah, sila-sila la dengar.. aku memang suka benar dengan dia punya accent Perak tu.. memang sedap sungguh dengar. Kat Galaksi TV9 pun dia ada jugak rasanya.. kan? Aku memang suka la.. memang suka dengar dia bercakap. Hehehe.. Suka! hahahhaa...nak-nak kalau Kiah tu ketawa, ya Allah.. memang ..memang sungguh membuatkan aku geli hati, aku rasa macam nak ketawa sekali jer. hahah...

Tapi apa-apa pun, loghat memang best kalau didengari. Hahaha... aku suka je banyak loghat kat Mesia  ni..hahaha..

Assalamualaikum WBT

p/s: dah kenyang mengantuk pulak. huhuhu

No comments:

Post a Comment