Nuffnang Ads

Wednesday, September 19, 2012

Where is your Magnum?

Hola!!!

Aku tadi pergi kedai and I bought this amazing ice-cream. Just one kind. Aku boleh je makan apa-apa ice-cream pun tapi this one aku jarang makan, aku makan chocolate cappuccino sebenarnya,, huahuahua... but whatever it is, i believe, this ice-cream mni meemang best. hahahaha... tapi apa-apa pun, aku ada dua link yang best ni. Korang try click kat sini. Magnum and Magnum.


aku makan yang ni. ua lagi aku tak makan. hahaha

voila! best kan?

So, enjoy your Magnum!

Assalamualaikum WBT

p/s: aku dah makan panadol soluble. InsyaAllah, aku akan baik.

4 comments:

  1. panas panas cenggini, dapat aiskrim ni memang terbaik lah...

    ReplyDelete
  2. nur anis: hahah.. memang pepanas cam gini memang bagus makan eskrem..haha

    ReplyDelete
  3. kita sangat suka magnum!!!!~
    antara ice cream yang terbaikkk!!!~

    ReplyDelete
  4. BuDaK cOmOt : memang la..hahaha..sangat terbaik...

    ReplyDelete