Nuffnang Ads

Thursday, October 18, 2012

Kita Berjumpa Lagi!!!!

Alhamdulillah, bersua lagi kita selepas lebih kurang sebulan tidak keudara. Bukan apa, aku takde line CELCOM Broadband kat rumah ni, MAXIS pun sama, memang takde. Ini pun kena angkat beberapa kaki ke atas, lebih kurang 10 kaki ke atas lah. Macamtu, nak tengok gambar situasi tersebut? mari...


Haaa.. anda lihat sendiri betapa tingginya aku letak modem broadband tu, bukan senang nak invent benda macamtu. kan? Ini pun slow-slow guna EDGE/GPRS cmtu... alhamdulillah, masih boleh la buka blog ni, tapi Yahoo slow sikit, mungkin berat kot, takpe aku akan cuba lagi dan teruskan mencuba sampai aku boleh. :)

Eh, seriously, banyak betul benda yang aku nak kongsikan, iyala.. selama lebih kurang sebulan tak tulis blog ni, rasa macam hilang sikit nak bina ayat tu, tapi bila dah dapat keyboard, alhamdulillah, ayat macam biasa lah mencurah-curah. Hehehe.. aku banyak benda nak cerita, tapi aku akan buat dalam entry yang akan datang lah, sebab biar aku organise dulu benda yang hendak diceritakan eyh? hehehehehe...

Apa-apa pun, untuk entry ini, ibarat kata entry pengenalan semula kan? Tapi takde la macam penjenamaan semula. Hehehe.. aku harap semua akan terus membaca blog aku dan segala tulisan aku dan bersabar dalam menanti setiap tulisan aku. Thanks aku ucapkan kepada semua yang menyokong aku. Alhamdulillah, terima kasih.

Assalamualaikum WBT

p/s: insyaAllah, :)

No comments:

Post a Comment