Nuffnang Ads

Wednesday, November 28, 2012

"Window shopping" Joke.

Assalamualaikum WBT,

I have this one joke but then if you did not laugh after reading my joke, then quickly close this entry okay? Hahaha.. The joke is in Malay.

Siti : Ayang, jom kita pergi 'window shopping' nak?
Ali : Ha? Saya mana banyak duit nak pergi shopping-shopping ni. Lagipun saya baru je bayar bil elektrik dan air tadi.
Siti : Alar, takpe saya ada duit. Saya bayar lah nanti. Lagipun, kita nak pergi 'window shopping' je. Bukan apa pun.
Ali : (Dalam hati: Selamat duit aku).

Siti dan Ali pergi ke kedai. Siti menuju ke sebuah kedai yang ber'window'.

Siti : Marilah yang, pilih barang yang ayan nak.
Ali : Tapi Siti, ni kedai hardware. Nak beli apa kat sini?
Siti : Laa.. betullah saya cakap tadi. 'Window shopping' kan? Nak beli tingkap la. *sambil ketawa kecik lagipun rumah kita takde tingkap, ada pun dah pecah.
 Ali : @&)&#)&*)%... Awak ni.

Hehe.. how's that. I have a little bit of talent eyh?

Assalamualaikum WBT

p/s: hope you laughed.

No comments:

Post a Comment