Nuffnang Ads

Tuesday, November 20, 2012

Yuyu Zulaikha Free Hair???

Assalamualaikum WBT,

*I would love to use Malay language for this entry. TQ.

Haa... kenyang saya dah! makan tadi, huahuahua.. tadi takde air paip, then, mak saya suruh pergi beli lauk je, nasi dah masak, tinggal lauk. So, dengan segala rendah dirinya, saya telah pergi ke pekan untuk beli lauk-pauk yang ada dijual secara berleluasa di sana. *ayat saya ni macam pelik je kan? Macam jual beli tu perkara dosa je...haha..

Apa-apa pun, tadi saya buka Nuffnang, alhamdulillah, masih ada BE itu.. hehe.. dua lak tu, bagi lah banyak2 ye nanti? hehe..thanks Nuffnang. Namun, bukan itu yang saya hendak bagitahu, korang semua, cuba tengok ini dulu.


korang semua boleh la click gambar tu bagi gemuk eh. hehe..

Tengoklah carian orang dalam dunia ni, YUYU ZULAIKHA FREE HAIR lah... BONTOT PEREMPUAN laa... BEG BONIA MURAH laa.. semua ada. Saya pun pelik juga, orang nak cari benda-benda macamni kenapa? Macam laa takde benda lain nak cari kan? haha..


Tapi apa-apa pun, Yuyu Zulaikha memang tak free hair, dia pakai tudung dan tutup aurat dengan baik. Biar pun berfashion bagai, namun, aurat tetap dia jaga. Sekian, terima kasih. *hujah penutup tu. hahhaa...

Assalamualaikum WBT

p/s: banyak lagi carian pelik, pening, kadang-kadang saya.

No comments:

Post a Comment