Nuffnang Ads

Saturday, December 15, 2012

Mati?

Assalamualaikum WBT,

It has been a while kan? after the last entry? hehehe...  I sekarang berada di Seremban, Negeri Sembilan sebab menolong my cousin buat wedding. Hehe.. letih? biasalah, tapi seronok. Iya la, dapat involve in someone's big day dan bagi the best untuk that someone's wedding. 

I have actually nothing to be updated but I need to at least write something right? So, yeah, still nothing. Nothing came across. Really.

Okay fine, life. Do you what does it mean? I do not know it either. Life sometimes is difficult, but sometimes it easy. But then, what's life without obstacles, right? Everything happens/ed has reasons. It is up to us to actually see what lies within. 

I am now very dizzy and I am having real pain in my head, thinking about life. Family problems. It is not actually a big problem but then, someone in the family made it big. Hello. Kalau ikutkan hati saya ini, rasa malas je balik rumah. Biarlah duduk la kat mana-mana asalkan tak balik rumah kalau macamni perkara berlaku. Bosan tau tak? Bosan. Kesian dengan adik beradik, ahli keluarga diperlakukan begitu. Bosan. Entah ke mana pemikiran positif yang konon-kononnya dicanang2kan. Please lah. Cuba la fikir secara positive, ini tidak, sikit-sikit nak marah. Sikit-sikit tak suka. Itu baru sikit, kalau saya luahkan segalanya yang saya pendam selama ini, agaknya macamane la reaksi dorang. Pening.


Ini saya dok mengalami pening lah ni, rasa berputar je. Entah-entah mati lagi senang, iya lah, dah mati takde nak fikir-fikir tentang hal ahli keluarga yang pantang sangat. Itu tak boleh, ini tak boleh. Maybe la, mati adalah jalan penyelesaiannya. Kan? Lepas mati, takde masalah keluarga yang hendak difikirkan dah. Nak marah sampai mati pun marah lah, senang.

Dah...malas la..

Assalamualaikum WBT

p/s: *sigh

3 comments:

  1. ehh..namo laa pk cm2..sy pun kdg2 ase nk mati gak but i know mati pun xgne gak, lum lgi gn dosa kte..lau murtad lagi truk an..tkut gak nk mati..tkut sgt..awk kne laa tkut k sbb xde yg lari dpd dosa..ingt kwn2 yg syg kte at least sorg.. ^_^

    ReplyDelete
  2. namo laa pk mati k..mati pun kte kne seksa wpe..xde mnusia yg xde dosa kn..lum lagi lau murtad..lagi haru..ingt laa kt kwn2 yg syg awk ke k..a least stu pn kre ok wht..n ingt gak kt sye yg xnk awk mati.. ^_^
    sy fhm sbb kdg2 sy pn cm2 gak..ble ade fam probs..feel like they dont need me..but i must face this no matter what sbb nyawa ni mlik tuhan.. :)

    ReplyDelete
  3. Well, thanks Ely for the comforting words. I appreciate it a lot, thank you. I'll bear that in mind. Thank you.

    ReplyDelete