Nuffnang Ads

Saturday, January 26, 2013

It gets better.

Assalamualaikum WBT,

Dah selamat pagi Malaysia dan dunia, apa khabar? Mesti anda semua sedang bergembira melakukan aktiviti masing-masing kan? ada yang berenang, ada yang merehatkan diri di spa, ada yang merehatkan diri di rumah masing-masing, dan mungkin juga ada yang bekerja? wow... take a rest brothers, sisters, you should rest for a while, and why should not you right? Takpe, esok ada lagi, esok hari Ahad, so kepada yang mungkin tak sempat nak berehat pada hari ni, sila lah kosongnya hari anda pada esok hari dan berehat lah sepuas-puasnya. Itu adalah yang paling baik!

Okay, untuk permulaan hari ini, saya takde apa banyak benda nak cakap pun, iya lah, baru bangun, *eh, tak, saya tulis entry ni dah lama da, cuma baru published. hehehe... kadang-kadang, bila baru bangun dari tidur, rasa macam takde idea, tadi tengok tv kejap, pun tak dapat idea yang dikehendaki. Hurrmm.. payah sebenarnya nak mendapatkan idea ni, mungkin saya kena tidur lagi untuk mendapatkan idea, bukan senang.

So, untuk entry kali ini, saya nak mencari idea dulu, then, lepas ni saya akan tulis balik dan insyaAllah, it gets better. It will.

Assalamualaikum WBT

p/s: hehehe...

No comments:

Post a Comment