Nuffnang Ads

Tuesday, January 15, 2013

Listen, Listen, Listen.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Semua mesti dok heboh dengan isu Sharifah Zohra, pelajar UUM tu kan? hahaha, ramai lak tu yang buat lawak sal Listen, Listen, Listen dia tu... hahaha... Ada Namewee buat Parody sal dia lah.. hebat dah tu... setaraf dunia dah.. siap ada parody. Listen Listen Listen, wa respek sama lu la Pah! *saya panggil dia Pah je... 

Lagi hebat! Kat Twitter, siap trending lagi!!! #LISTEN ... ni bukan main-main lah.. saya rasa si Sharifah tu pun akan dipanggil kot nanti oleh Pengurusan UUM kot... hahahha,,, kalau tak panggil, tak tau lah... tapi dia komen berkaitan dengan Bukan BN kan.. so... tapi cara dia komen tu.. hurrmmm. cam haram! hahahhaha... ada kat twitter cakap, Dia mabuk lah.. apa lah.. hahaha.. klakar pun ada... tapi salah Si Pah tu lah... apahal buat video bangang camtu.. please lah.. kalau saya satu je yang boleh digugurkan, title Sharifah tu... tukar nama lain la.. buat malu je...

Tapi mungkin apa yang dicakapkan dan komenkan itu mungkin isi hati dia yang 'suci' lagi 'kudus".. huahuahua.. kesian dia kan.. dia perlakukan diri dia macamtu.. dan sekarang ni, dia dah dimalukan dihadapan orang ramai.. kalau saya tu, fikir dua ratus kali sebelum post something like that.. kalau setakat video nyanyi2 sendiri tu,contoh, lagu Terukir Di Bintang, sendiri nyanyi, takpe lah kan? ini? hahaha.. tah hape2.. nak tengok, masuk tak nanti Buletin Utama... hehhee..*kalau masuk, memang hebat lah kau Pah! Femes lah kau Pah!!!

Tapi apa-apa pun, insyaAllah, saya akan post something more nanti, sekarang ni nak cari inspirasi sebelum post something kan? hehehe...

Assalamualaikum WBT

p/s: Letih tapi seronok sebab dah main dengan mesin.

No comments:

Post a Comment