Nuffnang Ads

Sunday, February 17, 2013

Black Monday???

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua pembaca ku yang sungguh setia serta cantik2, handsome2 semua. Iya.. saya tahu, semuanya cantik-cantik dan handsome-handsome belaka. Tiada duanya kamu bagi setiap daripada kita, kan? Tengok tu, kalau saya bermain kata-kata memang sesuatu yang agak.. huurrmm.. mengada2.. hahaha..

Well, esok dah mula sekolah dah! yeay!!! Saya pun memang sekolah lah, belajar, tapi apa yang pasti, traffic esok akan menjadi-jadi sibuknya. Seriously! Tadi, petang ni tadi, bukan main banyak lagi kereta-kereta, serta kenderaan yang menjelma di atas jaalan. Waaahhhh... kereta besar, kereta kecil, kereta lama, kereta baru, kereta buatan negara, kereta buatan luar negara, semua ada!!! macam-macam ada. Hebat sungguh. 

Apa-apa pun, saya akan berhati-hati esok di jalanraya. hehehe..

Assalamualaikum WBT

p/s: nak pergi makan!!!

No comments:

Post a Comment