Nuffnang Ads

Friday, February 8, 2013

Comel tak budak ni??

Assalamualaikum WBT,

Yaaaaa!!! Lama sungguh tak online kan? Banyak hari jugak lah saya tidak mengupdate apa-apa, alar, bukan apa, cuma internet ni, payah sikit. 

Okay, hari-hari saya sebenarnya dipenuhi dengan kehadiran mu.. sayangku.. *eh! cam lagu pulak! hahaha.. takde2.. hari-hari saya sebenarnya best, saya semalam dan tadi, saya telah menjadi seorang penggubah bunga terhormat dan saya telah menggubah bunga di Giat Mara Raub.. hehehe.. well, all of the flower arrangements were done by moi, merci! merci! hehehe.. Fluer belle! hehehehe... Takde lah, saya cuma gubah biasa-biasa je, takde lah cam flamboyant sangat, gubahan biasa tapi bersesuaian dengan tempat lah, alhamdulillah, at least saya dapat menyumbang sesuatu kan.. well, benda yang boleh digunapakai dan tahan lama, gitu, dalam 4-5 tahun. hehehe...

Dan, pada Ahad ini, 10 Februari 2013, saya dan rakan-rakan akan pergi ke rumah Dato' Shahiruddin untuk majlis perkahwinan Puteri beliau, well, I have no problems going there actually, hehe, and we were assigned by our teachers to help the event and make it a very smooth event. Hopes so!!! Hehehehe...

Well, as far as I am concerned, the rough sketch on guest or the expected guests would come to the event would be 9000 people! 9000 THOUSAND PEOPLE!! hahaha.. how's that? amazing? of course!

budak comel dalam kelas saya! kalah saya!!! huhuhuh
Apa-apa pun, saya berharap bahawa semuanya akan berjalan dengan lancar. And esok, ada meeting pulak kat Giat Mara Raub, well, of course lah saya tak termasuk cuma, saya tahu lah sikit sebab saya dua hari ni bekerja di dalam pejabat, So, I know lah. Dah lah.. saya nak berehat sekejap dan mungkin akan berblog walking so,

Assalamualaikum WBT

p/s: nampak happy tau, tapi jealous!

No comments:

Post a Comment