Nuffnang Ads

Sunday, February 17, 2013

Modern Family gives me a lot.

Assalamualaikum WBT,

Yaaa,,, hari ni Ahad dah.. I am so blank right now, so damnly blank. I do not know why, I just lost it. I do not know.

Well, I am now watching Modern Family Season 1, well, marathon indeed. Hahaha.. when I am watching Modern Family, I remember Siti Zakiah, my classmate in Bachelor of English, hahaha, I got the series from her, thank you. hahaha..

Modern Family sebenarnya satu garapan cerita siri yang seronok, fun, berinformasi, penuh ketawa, sarcastic tapi in the end of each episode, there will be one lesson yang dorang dapat from the incident happened lah, so, secara tidak langsung, bagi yang menontonnya, juga akan mendapat pelbagai pengajaran yang berguna dalam parenting. 

Like just now, the episode was telling about to be proud of your children. Walau apa pun yang anak anda lakukan, tapi benda yang baik lah kan, not yang buruk lah.. camtu lah.

So, be proud of your children, okay? Encourage ur children to do things that they love the most, okay? If creativity that they want to show or do, they encourage them to do it. Don't discourage them, okay? Support them. That is better.

Assalamualaikum WBT

p/s: "Do you Mitchell?, Do you?" *double questions, remember Z?

No comments:

Post a Comment