Nuffnang Ads

Sunday, February 3, 2013

Tahniah Belle!!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? Harap semua sihat lah yer, hari ini adalah hari Ahad dan hari ada selalunya adalah hari untuk semua berehat dan bersiap-siaga sebelum datangnya hari Isnin. Well, Monday, Monday actually adalah hari yang mungkin paling tidak disukai oleh ramai. Haha.. kenapa? Sebab ia adalah permulaan minggu tapi sebenarnya, permulaan minggu adalah hari Ahad. Kalau mengikutkan urutan nombor, Ahad adalah Wahid dalam Bahasa Arab which is, Satu, so, jelaslah hari Ahad adalah hari pertama dalam setiap minggu, bukannya hari Isnin. Tapi sebenarnya, setiap hari adalah permulaan hari sebab apa? sebab kita hidup kembali selepas di'mati'kan ketika kita semua tidur. Betul tak?
Kuih ni sedap wooo!!!
Okay lah, saya tak baca surat khabar lagi hari ini, so, saya nak pergi membeli surat khabar, dan yang paling seronok, ada artikel kawan saya buat dalam Metro Ahad, NST dan juga China Press, Belle, dia buat article on Coffee Shops, I was there at two of the scenes. Heheh.. Boleh tengok la cara kerja dorang, hehe..seronok. Apa-apa pun, tahniah atas article ini, memang best!

Okay, saya nak pergi cari surat khabar ni.. 

Assalamualaikum WBT

p/s: tadi rasanya ada orang datang.. siap ketuk pintu lagi..sapa tah...

No comments:

Post a Comment