Nuffnang Ads

Wednesday, February 13, 2013

Tudung Seperti Rambut???

Asslamualaikum WBT,

Semalam nak buat entry tapi line sucks, payah sikit, so, sekarang je la kan.

Apa khabar semua? Alhamdulillah, saya sihat walafiat, siap berkaraoke dalam bilik lagi, nyanyi lagu Memory by Musical The Cat. Best wooo... ehehhe.. dapat nyanyi ni, kiranya release tension jugak lah, walaupun tension takde sangat kan.. hahaha..

Hari ni,saya dah masuk belajar balik. cuti sekejap je dek non.. hahaha.. eh! ada sesuatu yang hendak di kongsikan bersama. Sila lihat gambar ini dahulu..


Apakah komen anda fasal tudung yang pelik ni? Cantik? Bongok? Entah, saya pun tak tau, memang lah dia menutup aurat kan.. tapi boleh ke pakai tudung seperti ini?

Sounds of below and comment.

Assalamualaikum WBT

p/s: makin hari, makin pelik.

1 comment: