Nuffnang Ads

Tuesday, March 12, 2013

Blouse? Done! Kemeja lak!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? Mesti semua sihat kan? Alhamdulillah, hehehe, saya baru je balik dari Giat, tak, sebenarnya tadi da, kol 6 tadi, siap mandi bagai, dan sekejap lagi nak semayang Mgahrib lah, *macam artis lah buat ibadah kabbo ke dunia. hahaha..

Takpe2, takde nak riaknya saya, cuma nak cakap je, hehehe.. eyh, saya nak cakap ni, alhamdulillah, blouse yang kami buat dah siap, alhamdulillah, so, esok mula lah perkara baru iaitu, kami akan buat kemeja!! yeay!! ini yang antara yang saya tunggu-tunggukan, senang nanti nak buat baju sendiri, hehehe... gambar blouse yang dah siap? Nanti saya postkan, cuma sekarang nak jahit butang je, pastu siap lah, nanti saya gantung dan buatkan sebagai collection, like the first ever blouse made by me lah kononnya kan. hehehe..

Sekarang? Letih, tapi nak baut preparation untuk esok, macam, minum air banyak2 sebab nak bagi badan tak letih, adoyai, Maghrib dah lama ni, jumpa kejap lagi eyh? Nak cari ilham jap!

Assalamualaikum WBT

p/s: excited!!!

No comments:

Post a Comment