Nuffnang Ads

Friday, March 22, 2013

Events for this weekend.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? Mesti semua sihat kan? Mestilah, tengok saya ni, sihat walafiat weh!!

Alhamdulillah, cuti sudah menjelma!!! Tapi sebelum cuti betul2, kami masih ada dua event yang kena pergi. Satu pada hati Sabtu dan satu lagi pada hari Ahad. Untuk event esok, saya serta beberapa rakan akan pergi ke Kuantan bagi menghadiri satu event yang diberi nama, Karnival Pendidikan MARA. Memandangkan saya bawah GiatMara, makanya, adalah baik saya pergi, mendalami dahulu semua-semua ni, then baru boleh masuh Mara kan? hehe.. ada makna kan?

Lepas tu, untuk hari Ahad ni, ada jugak event, di Taman Tasik Raub, katanya, event Belia dan memang sukarela nak pergi, katanya ada senamrobik bagai, entah lah, saya pergi sebab nak join je. Isi masa terluang sambil2 tu usha-usha line. hahaha... test market! ahhaha.. rasanya kalau saya ni test market, ada harga rasanya... hehehe...

Eh, mengantuk sudah, saya kena bangun awal esok! 5.30 pagi dah kena bangun dan bersiap, so, selamat malam semua!!

Assaalamualaikum WBT

p/s: semoga esok berjalan dengan lancar!

1 comment: