Nuffnang Ads

Wednesday, March 6, 2013

Nak hp baru!!!

Assalamualaikum WBT,

Adoiyai, nasib baik saya tidak tertidur hari ni, kalau tak jadi macam semalam, tertidur dari pukul 7.30 petang hinggalah pukul 5.30 pagi tadi, tapi terjaga jugaklah pada pukul 2.30 pagi tapi tu lah, manusia kan, tidur je lah balik. hehehe..

Eh, sebenarnya saya takde la apa-apa sangat hal yang sekeliling yang hendak saya tulis, cuma mengenai hal di Lahad Datu, Sabah yang semakin meruncing, walaupun saya tidak pergi berjuang ke sana, tetapi doa saya sentiasa bersama mereka, para pejuang negara, Semoga mereka dilindungi dalam mempertahankan negara, Malaysia yang tercinta ini. InsyaAllah.

Kawan-kawan, saya nak beli telefon, saya dah tanya Belle tadi, she said beli lah IPhone, hehe, saya tak pandai nak pakai iPhone lah Belle, lagipun, jari-jemari ku yang comel-comel ini, memang tak berapa sesuai kan kalau nak pakai touch screen kekecik. hehehe.. jari-jemari ku bukannya runcing dan halus, tetapi panjang dan gemuk. Adoiyai.. hahaha..

Samsung mungkin? Samsung S2, ada lagi tak kat pasaran?

Assalamualaikum WBT

p/s: Dilemma.

No comments:

Post a Comment