Nuffnang Ads

Monday, March 25, 2013

Seksi Itu Hak Saya - Rozita Che Wan.

Assalamualaikum WBT,

Heboh dunia hiburan Malaysia fasal Rozita Che Wan nak kahwin dengan Zain Saidin, dan lagi hebatnya, pose maut Rozita Che Wan di atas kerusi bergambar dengan Zain. Rozita Che Wan atau lebih mesra dipanggil dengan nama Che Ta telah bermain tarik tali dan telah ada banyak kontroversi dengan beberapa artis lelaki yang lain. Hebat! Berusia 40-an, dia akan mendirikan rumahtangga sekali lagi dengan lelaki pilihannya Zain Saidin tidak lama lagi.

Namun, kontroversi tidak hilang keman-mana, isu mulut celuparnya telah memakan diri sendiri, tidak sekarang balasannya, mungkin tak lama lagi or mungkin lambat lagi, kita tak tau, sebagai orang Islam, kita percaya dengan Qada' Qadar Allah SWT. Isu "Seksi itu hak Saya!" telah mengundang banyak persepsi negatif dari banyak pihak termasuk peminat-peminat dunia hiburan Malaysia. 

Sejujurnya, saya fikir ayat 'Seksi itu hak saya' adalah satu ayat percakapan yang agak bangang! sebab apa? Ia seolah-olah tidak menghormati undang-undang Allah SWT. Hebat sungguh artis sekarang, dorang tau tak agaknya kita ni hidup atas dunia yang Allah punya? Kalau sayalah, tak sanggup saya nak cakap demikian rupa. Awak tu public figure, cakap pulak benda yang macamtu, dah lah seksi, cakap pulak macamtu, ada ke orang nak hormat? Semua orang tau awak hot, hot stuff kan? tapi kat SANA nanti lagi hot, panas sangat,

Assalamualaikum WBT

p/s: panas-panas pakai pakaian tak cukup kain, kenapa tak pakai je pakaian yang kau pakai kat Malaysia ni kalau keluar ke London nun? Tau lak nak tutup2 kalau ke tempat orang. gila!

No comments:

Post a Comment