Nuffnang Ads

Monday, April 15, 2013

Demam di Giat Mara Raub.

Assalamualaikum wbt,

sihat tak? saya rasa saya tak berapa sihat lah... sebab mungkin berjangkit dengan kucing kot. sebab aritu saya pergi ke rumah mak dan pak sedara saya, ada kucing kt situ, lepas tu kucing tu cam selesema, rasanya selesema tu dah berjangkit kat saya. sebab kucing tu cam ada runny nose, then, kucing tu cam tebersin dan ada hingus... huhuhu...

so, sekarang saya rasa cam nak demam, batuk2, sakit tekak,letih... semua perasaan ada..

btw, kepada sesiapa yang ingin membaca mengenai English language, bolehlah sama kita follow blog http://theenglishjourney.blogspot.com feel free to drop by okay?

Assalamualaikum wbt

p/s: panas campur letih.
p/s: gambar dalam kelas ni..hihu

2 comments: