Nuffnang Ads

Thursday, April 11, 2013

Kalau saya dah benci,...

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? Alhamdulillah, sampai sudah saya ke rumah, tadi saya pergi ke Temerloh, *ejaan di Temerloh eh, bukan Termeloh, kalau nak tengok ejaan salah ni, tengok kat Tol No 1, dan tengok kat bawah tingkap yang tol tu, ada dia eja kat situ. Dorang eja Termeloh. Tak caya? Sesiapa yang baca ni lain kali tengok eh, pastikan tengok yang kat otw nak g KL, bukan nak ke Kuantan tu, okay? hehehe...

Okay, baiklah, sebenarnya, memandangkan saya tak pergi Giat hari ni, malam ni nanti, saya nak guna mesin mak cik saya untuk siapkan baju tu, at least, saya siapkan kocek dulu kan. Bercakap fasal mesin ni, semalam, kami guna mesin bawah, mesin jahit, tapi tengah-tengah guna, adalah seorang bodoh ni, guna mesin dari mula rehat sampai lah habis, dia sorang guna satu mesin, lepas tu, orang lain duduk nganga? Itu lah, saya dah cakap dari dulu dah, budak ni memang tak boleh pakai otaknya. Bertambah bencilah saya dengan dia. Hahaha... memang benci, dari incident aritu, terus saya tak bercakap dengan budak. Iya lah, sesuka hati panggil saya 'pantat', kau ingat, kau semayang bang bagai, carut dekat orang tu bagus lah, lantak kau lah budak, saya memang tak nak dah mengaku kau kawan saya, lagipun, ramai lagi kawan lain yang ada. Kau? apalah sangat. budak kampung je...

By the way, saya memang tak boleh sebenarnya, kalau marah, takde air yang mampu memadam api kemarahan tersebut. Betul, biar ia padam dengan sendirinya, lama? Sangat lama nak padam. Dulu saya ada incident yang lebih kurang sama berlaku kat saya, ia mengambil masa 1 tahun untuk padam. Well, ini pulak ada 6 bulan je, hahhaa. memang saya tak padam lah...lagipun, you are not my friend ANYMORE. Please, stay away.

Kadang-kadang kan, kalau dia bercakap je saya rasa nak marah dah, iya lah, entah hape-hape, bising-bising, cakap kuat-kuat, aritu orang buat jadual, tak nak ikut, apahal kau? Benci lah, BENCI SANGAT2!! Kalau dengar dia cakap, mesti rasa nak muntah je, tau kenapa, mungkin apa yang di cakapkan tu semuanya SHIT kot.. busuk. hahaha..

Dah lah, cakap sal budak tu bukan tambahkan pahala saya pun, so, dalam kelas FND sekarang ada 18 orang je lah, a'ah, 18 kawan, yang sorang lagi tu bukan kawan I, dia lawan I. sorry ehh..

Assalamualaikum WBT

p/s: tebabom!!

3 comments:

  1. olooloo,,,jgn marah2 t dapat kedut kat muka..xpyh nk kedutkan muka for the sake of people who love talking rubbsih like the one u've mentioned above..Kakza penah buat akmal meluat nk muntah x?hehehehe

    ReplyDelete
  2. Kak zah : Tak pernah pun...takde sekali pon lah..hahah

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Hye.
    Hm saya tengah cari isu 'fashion and dressmaking' bawah giat mara. Dan terstop kat blog ni. Haha. 1st. Sgt hormat pada org yg tak kisah apa org ckp psl diri dia tapi lebih pentingkan minat dari segalanya.
    2nd. Mohon kongsi pasal cara nak apply kat giat mara. Hee. Ada intrview tak? Is it hard?

    P/s : jasamu dikenang. ^_^

    ReplyDelete