Nuffnang Ads

Monday, April 1, 2013

Percubaan dari Samsung Galaxy Grand!!!

Assalamualaikum wbt,
Apa khabar?

Mesti semua sihat kan? Ini adalah percubaan pertama saya berblog guna samsung galaxy grand ni... hahaha, saya masih lagi membiasakan diri dengan samsung touch screen ni... haha so, kalau saya tulis tak banyak, maksudnya saya masih membiasakan diri dengan gadget ini...

Assalamualaikum wbt

P/s: heheherher

9 comments:

  1. salam..ok x galaxy grand ni? ingat nak g beli..tp nak cari review dlu.. bg pendapat skit.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Samsung galaxy grand memang best, rasa macam pakai samsng galaxy note 2....

    ReplyDelete
  3. hehe..ni yg x sbr nak beli ni.. network n wifi ok ek? btl ke dgr2 cite sbnrnya memori dia 4gb je?

    ReplyDelete
  4. Miss yanyan : yup, nanti saya cuba buat review eyh...tentang samsung galaxy grand ni...hehehe..nantikan eyh? Tapi sepanjang saya pakai ni, seronok je, takde msalah.

    ReplyDelete
  5. Saya br ja beli Samsung Galaxy Grand pd 19.04.2013. Mmg terbaiklah. Samsung Galaxy Grand ada 8GB memori dalaman. 4 GB guna utk sistem, tggl 4 GB utk kita guna..

    ReplyDelete
  6. Samsung Galaxy Grand mempunyai 8GB memori dalaman. 4GB telah diguna utk sistem, tggl 4GB utk kita guna..

    ReplyDelete
  7. Muniff Yusof : terima kasih sebab komen, maaf saya tak tau yang tu.. hehehe. tapi best kan pakai Samsung Galaxy Grand DUOS ni.. saya suka.

    ReplyDelete
  8. Print screen bro guna software apa? Yg without rooting. Or kalau shake kiri kanan dah jadik?

    ReplyDelete