Nuffnang Ads

Tuesday, May 28, 2013

Hectic Schedule!! *view ke 100 000

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar di petang Selasa yang hening ini? Hahaha.. Harap semua dalam keadaan yang sihat lagi sempurna hendaknya. InsyaAllah.

Alhamdulillah, saya pun sebenarnya amat sihat sehinggakan mampu menelan satu pinggan nasi ayam buatan rumah *homemade.. direct translation. hahahha.. who cares darling, as long as we understand the meaning kan. hahaha.. Sebenarnya, jujur saya mengaku, saya letih juga dengan schedule GIATMARA dan balancing life kat rumah, yang sungguh hectic, memang letih. Tapi kan? Di dalam keletihan yang saya dapat tu, saya mendapat seronok sebab keletihan tersebut mengajar kita erti sabar dan bekerja di bawah tekanan *another direct translation, working under pressure. hahahaha...

Tapi itu lah pressure, bagus working under pressure ni sebenarnya sebab apa? Dalam working environment yang betul-betul punya, lagi best! hahaha.. takde lah, lagi banyak pressure, so, berlatih dari sekarang untuk tangani pressure dan apa salahnya kalau jadikan tempat kita belajar sebagai satu medan latihan untuk menghadapi masa akan datang kan? Kalau dalam bekerja lagi lah, dateline kita kena kerja, betul. Tak percaya, cuba tanya orang yang betul-betul bekerja. Mesti jawapannya sama jugak.

Okay lah, cadangannya nak pergi Pasar Malam tapi entah lah, kalau malam sangat nanti, takde benda yang tinggal kan. SO.. saya pergi je lah. Toodles!!

Assalamualaikum WBT

p/s: Balancing lives.
p/s: sikit lagi nak view 100 000.

No comments:

Post a Comment