Nuffnang Ads

Tuesday, May 28, 2013

Kuatkan semangat untuk Keluarga!!

Asaalamualaikum WBT,

Misi berjaya!!! Hahahaha.. kan tadi saya cakap saya nak pergi beli jering sebab mak saya cakap "Mak kalau ada jering, makan banyak sikit, laju sikit mak makan." Terus!!! haa... saya memang terus pergi beli, takde kata lebih-lebih. Hahaha... Macam semalam jugak... Ayah saya tanya, "Adik letih ke tidak?" Saya jawab, "Tak". "Kalau macamtu, boleh lah tolong pergi beli makanan lembu ayah kejap". Saya pun pergi tanpa banyak cakap.. Hehehehe..
Dia pun tabik.. so? hahaha
Bukan nak bercerita kebaikkan saya, cuma, kalau dengan ibu serta bapa, kedua orang tua kita, kalau boleh janganlah berkata tidak, tapi yang hebatnya kan, seletih mana pun kita, kita akan buat apa yang mak dan ayah kita suruh. Itu yang paling hebat, tak tau datang mana kekuatan untuk buat semua itu walaupun badan kita letih, Maha Suci Allah, semua itu kuasa Allah. Percayalah, nescaya, Allah akan membantu kita, hamba-Nya. Amin.

So, sekarang ni hujan, tapi insyaAllah, segala kerja yang perlu saya sudahi akan saya sudahi, so, esok akan saya print je lah. Alhamdulillah, Baju Kurung Tradisional saya sudah siap!!! Sumpah senang wa cakap lu. Hahahaha.. sapa nak kahwin dengan saya nanti, senang lah, baju saya tolong buatkan, design bagai pastu terus, free je bagi. hahaha.. Masak? jangan risau, saya boleh masak wooo.. sedap lak tu. *Riak pulak??> hahahaha...

Assalamualaikum WBT

p/s: Tengok bola Pahang lawan Johor, mula-mula dah drama!! hahahah

No comments:

Post a Comment