Nuffnang Ads

Monday, May 6, 2013

Menu Hari Ini.

Assalamualaikum WBT,

Alhamdulillah, kenyang sudah. haa? apa menu? Menu tengahari ni cukup simple, mak saya masak, Gulai Lemak Kuning Daun Pucuk Paku dan Daun Pucuk Ubi Kayu. Sedap woo!! seyes, tambahan pulak dengan Rebus Daun Selimpat dicicah dengan Cencaluk. Memang tak hengat!! Saya tadi terpaksa mengcontrol makan sebab nak kurus kan. *berita janji manifesto diri sejak 25 tahun yang lalu. hahahaha.. masih belum ditepati. Acamne nak memerintah diri sendiri ni kalau otak kata nak, tapi perut dan selera kata 'Bantai je makanan tu, pedulikkan dasar otak". Aduhhh.. hahaha..

Dah lah, sekarang ni, saya hendak mengemas bilik yang telah sekian lama macam tongkang pecah! Tak percaya? Please lah percaya sebab saya malu sangat nak letak gambar bilik saya dalam blog ni, takut kan pembaca lari. hahahha.. kan?

So, ini adalah entry pendek, InsyaAllah, saya akan update lagi, seperti biasa okay?

Assalamualaikum WBT

p/s: Panas kot hari ni.

No comments:

Post a Comment