Nuffnang Ads

Wednesday, May 29, 2013

Result Perlawanan Bola Sepak di antara Johor dan Pahang.

Assalamualaikum wbt ...

Apa khabar9 semua? Selamat pagi. Seperti mana yang kita semua tahu... semalam adalah sepatutnya malam perlawanan bola sepak diantara pasukan Pahang dan Johor. Hebat sungguh penyokong kedua-dua pasukan. Kehebatan mereka telah memaksa pihak pengurusan untuk membatalkan permainan.

Okay? Ingat tak aritu, Kelantan dikenakan tindakan sebab penyokong merusuh. So, sekarang ada lagi tak tindakan camtu? Ada tak? Ada tak?

Saya orang Pahang tapi saya tidak LANGSUNG menyokong perilaku yang macamini. Please, behave lah. Nak jadi ke cam perlawanan Malaysia dengan Indonesia yang dibuat di stadium tertutup di Indonesia tanpa kehadiran para penyokong yang ramai kan? Nak camtu?

Perilaku camni yang membunuh semangat bola sepak itu sendiri. Bersemangat boleh.. tapi janganlah sampai keterlaluan. Please. Okay? Mungkin pendapat saya hanya pendapat blogger kecil  tapi banyakkan berfikir dan cuba amik jalan penyelesaian, okay?

Assalamualaikum wbt

P/s: so result mereka adalah 0-0 kan?hahahahaha

2 comments:

  1. amok tok gajah amok.... jgn salahkan penyokong pahang.... yg bt hal adalah penyokong JDT... mereka sedap mulut aje memaki penyokong pahang... dan pemain JDT balik ke hotel awal... tampa menunggu keputusan perlawanan. tu yang penyokong pahang diluar melihat pemai9n JDT naik bas awl....

    ReplyDelete
  2. Johari Salleh : Terima kasih sebab komen. Jelas encik Johari Salleh ada di stadium malam tu, begini lah, tindakan telah diambil, insyaAllah, selepas ini, perhitugan akan dibuat di Bukit Jalil.. segalanya akan terjawab, tetapi, kita mainlah secara baik.dan sokonglah secara baik.

    ReplyDelete