Nuffnang Ads

Thursday, May 9, 2013

Selamat Ulangtahun Kelahiran Cikgu Izam!!!

Assalamualaikum WBT,

Saya baru je balik dari GIAT... ada apa kat GIATMARA Raub? haaa.. ini semua nak tahu kan? Saya balik dari Raub sebab menyambut ulangtahun kelahiran Cikgu kami, Sarizam binti Mat Adam. Cikgu jahitan, dengan kehadiran Pengurus, Kak Miza, Cikgu Bob, Cikgu Mail, kami semua seronok. Walaupun sambutannya esok, 10 May 2013, tapi kami sambut awal.hahaha..

Sebenarnya, tadi adalah satu kejutan yang memang mengejutkan. Saya secara jujurnya tak pandai nak sambut macam dorang ni, baling tepung, baling telur dan lain-lain. Saya ni memang jenis dari keluarga yang jarang sambut birthday, so, agak kekok sebenarnya. Tak berapa nak pandai. Hahaha.. arrange boleh lah, nak sambut memang tak laaa.. tak pandai. Main baling-baling tepung, dah macam pesta ponggal dah saya tengok. Hahahha.. ala, pesta ponggal yang kaum india sambut tu, lupa ke?

Tadi selain kami makan kek, kami makan nasi goreng, coco crunch, sate dan minum air bergas. Sedap semuanya, ni pun dan mengantuk sangat dah, letih. Berulang-alik. hahahha..

Ramai juga pelatih yang datang untuk menyambut ulangtahun kelahiran cikgu Izam, seronok ramai-ramai datang kan. Cikgu Izam sendiri pun kelihatan amat seronok dengan sambutan yang diberikan oleh para pelatih serta kakitangan GiatMara Raub.

Perancangan dibuat dalam masa yang amat singkat dan hasilnya amat memuaskan. Takut jugak tak jadi tadi Terima kasih kepada Kak Miza diatas segala sponsorship yang diberikan kepada kami semua tadi. Jaga eyh kak miza, time kak miza, mesti lagi teruk kena. hahahha..

Assalamualaikum WBT

p/s: Katak dalam kotak hadiah tu idea kak miza. hahahah

No comments:

Post a Comment