Nuffnang Ads

Tuesday, May 28, 2013

Sudah 100 000 pageviews!!! Terima kasih!!!

Assalamualaikum WBT

Excited sangat!!!! hahahha sebab apa? Sila tengok gambar di bawah ini...


Hahaha.. alhamdulillah. Syukur kepada Allah SWT, mungkin seratus ribu views untuk 3 tahun setengah adalah ciput bagi sesetengah orang, tapi tidak bagi saya. Tidak bagi saya. Tetap saya berbangga dengan apa yang saya tulis. Alhamdulillah. Amin, syukur kepada Allah.

Ucapan ribuan terima kasih kepada orang yang memperkenalkan blogging world kepada saya, siapa? my lecturer sendiri, hahaha... Sir Nor Azizi Borhan, memang dia yang memperkenalkan saya sebab dia suruh saya serta beberapa kawan lain buat blog untuk Public Relations. But, now, saya dah tukar kepada personal blog, tapi at least dia bagi assignment tu berkenaan dengan social media. So, yang sudah tu sudah lah kan? hehehe..

Terima kasih juga kepada kawan-kawan sekelas saya dahulu, Bachelor of English Batch 08/12 sebab memberikan saya semangat untuk menulis dan membaca blog saya. *saya tahu. hahaha. sebab korang nak update saya kan? 

Kepada Belle, thanks sebab memang beri semangat lebih untuk menulis blog ni. 

Apa-apa pun, terima kasih semua.

Aksi bola sepak tercemar dek entah hape2 isu. Pening.

Assalamualaikum WBT

p/s: Kalau camni semangat bola sepak? Baik tak payah saya. biar tengok kat tv je. Semangat tetap ada, tapi tak semangat sangat cam korang lah.

2 comments:

  1. Syabas! Saudara telah mengambil keputusan bijak untuk berblog. Saya suka baca pengalaman saudara di Giat MARA dan lain-lain.

    Istiqomah. Sesungguhnya amalan yang Allah suka adalah amalan yang sedikit tetapi istiqomah.

    p/s: Blog BI saudara kenapa tak update?

    ReplyDelete
  2. Iwong : Terima kasih sebab komen, alhamdulillah, terima kasih.

    Blog BI, insyaAllah, saya akan mula menulis selepas membaca, tapi malangya, saya kesuntukkan masa untuk membaca material BI.. hehehe. takpe, nanti saya update lagi. Terima kasih.

    ReplyDelete