Nuffnang Ads

Monday, May 20, 2013

U Mobile is the BEST!! I AM U!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Mesti semua sihat kan? Okay, anda semua mesti tak tau kan, okay, ni nak bagi tau ni, bulan tiga aritu saya daftar UMobile *suggestion daripada belle, alhamdulillah, walaupun ianya bill, tapi kita boleh topup. Unik sangat, *entah lah yang lain, saya tak tau lah kan.






Tadi baru je sampai bill saya, tau tak berapa ringgit saya kena bayar? Mesti semua tak percaya kalau saya cakap ni, RM1.85 sen!!!! PErcaya?? tak percaya? kalau tak percaya, silalah bunuh diri sendiri wehh.. hahahha. takde2. dosa2 okay, tak nak dosa kan? Haa.. memang murah, kalau total call saya pulak adalah, RM 9.40, memang hebat do'oh boh!! kepada sesiapa yang hendak bertukar kepada U Mobile, try lah, cuba sekejap, then, kalau tak serasi, tukar kepada syarikat lain kan? Senang je sekarang ni dah wehhh...

Apa-apa pun boleh maaa...

Assalamualaikum WBT,

p/s: dulu orang nak kenal, tak nak, hehehe

4 comments:

  1. Murah nya!! Tu bill utk brpa lme?

    ReplyDelete
  2. U-mobile di Ipoh, Perak amat mengecewakan.

    ReplyDelete
  3. Teena Tna : murah.. itu untuk bill sebulan lah.. hehehe..murah kan..cuba lah..

    ReplyDelete
  4. 依之汉 : hehehe.. maaflah saya tak tau pulak, cuma apa yang saya tahu, U Mobile menggunakan line Maxis, so, maybe dia effect sikit kot..but im pretty sure that they will perbaiki their services.

    ReplyDelete