Nuffnang Ads

Friday, June 14, 2013

Famouskan diri dulu baru jadi PELAKON? OK?

Assalamualaikum WBT,

Nampaknya, nak jadi artis sekarang ke famous dulu, buat lah kontroversi dulu ke, then dah famous, baru amik keputusan jadi artis, tak gitu TV3? Hebat kan?

Bukan apa, terbaca artikel di mStar Online ni, Click Sini

Kalau camtu kan, kesianlah artis-artis baru nak naik tu, betul cakap  Izham Omar
"Tambah Ahmad Izham, walaupun sering memilih nama-nama popular, pihaknya tidak pernah mengabaikan bakat-bakat baru sebagai cara perkenalan kepada penonton."
Betul lah tu kot, sebab jarang no tengok pelakon baru kat TV3, hihu.. Tapi considerlah jugak, taulah Gatekeeper kata something kena ikut kan? Tapi takkan langsung takde suara dalam tu kan? Aduh...

Tapi iya lah, nak buat camne, Media Prima adalah satu-satunya Station TV swasta *apakah makna swasta jikalau camtu? kat Malaysia ni, so, kalau nak buat cam telemovie ke or short stories ke, sila buat youtube account then post je kat Youtube, guna camera biasa pun takpe, janji feel dapat. kan? hihu...

Dah lah, nak kemas, sok nak jalan.

Assalamualaikum WBT
 
p/s: Ada ke orang nak ada saya punya tulisan ni? ahhaha

No comments:

Post a Comment