Nuffnang Ads

Sunday, June 30, 2013

Fashion Designer??

Assalamualaikum WBT, 

Apa khabar di waktu malam ni? Okay, esok Isnin. Hehehehe....

Memandangkan saya dan rakan-rakan sudah habis belajar tetapi kami mesti pergi jugak untuk menghabiskan pelajaran. Ada beberapa benda yang perlu kami sudahi. 

InsyaAllah, minggu depan mula lah untuk mengukur, memotong dan menjahit baju SENDIRI!!! InsyaAllah, saya akan memulakan diri dalam industri ini, Fashion yo!! Tapi masih banyak saya perlu belajar, so, dengan adanya internet sekarang ni, say akan mencari sebanyak knowledge untuk menceburkan diri dalam industri ini. 

I too have friends who really into fashion industry and I am so proud to do what I love the most. Fashion. I may do not have formal education in fashion but I do have the heart of John Galliano, Elie Saab, Alexander McQueen, Chanel, and so many other fashion designers in the world. I just need time to convince people about it. Convincing people without knowledge is useless, therefore, I need knowledge, darling. I have the knowledge in my own way now, but not Fashion knowledge. Hehehe... 

Therefore, the need for me to learn more is crucial. Hehehe..

Saya nak berehat sekejap, then jap lagi kol 12.03 on TLC, saya nak tengok Project Runway Season 10. Talking about knowledge, international standard darling!! hahaha..

Assalamualaikum WBT

p/s: Saya nak muntah jap!!

2 comments:

  1. Akmal, just follow your dream and passion. History taught us that if there's a will there's a way. I've done some research about fashion nowadays cause involving muslimah fashion and I do realize some fashion designer starts from their passion such as Thierry Mugler, Jean Paul Gautier and so on. Try tgk Wiki pasal diorg 2 org nie, diorg x pun ader pendidikan khas dlm fashion cuma passion diorg yg buat diorg berjaya. Just do what you want to do, others words cannot hurt you. Hikhik, waiting for a good Muslim designer to design a proper muslimah attire to office....

    ReplyDelete
  2. Ayuni : thank you for the advice, insyaAllah, this coming puasa, I will be working for a kedai, kedai jahit, I will collect the experience from there, and InsyaAllah, I will start my own business. I have a few plans already regarding my business. InsyaAllah.

    ReplyDelete