Nuffnang Ads

Thursday, June 6, 2013

Kesibukan Tahap Perdana Menteri punya PA.

Assalamualaikum WBT,
 
Apa perasaan anda kalau bila ada orang baca blog kita then buat sebagai rujukan untuk buat laporan? Seronok? mestilah!!! hahaha, bukan apa, biarpun tak glamour, tapi bila tulisan menjadi rujukan, itu sudah menjadi satu yang baik kan? Bagi keharmonian bersama. hahaha..
 
ha.. hari ni takde cerita sangat hendak ditulis sebab terlampau sibuk menyiapkan seluar slack (modul Seluar Slack GIATMARA RAUB), persiapan untuk majlis menyambut menantu anak Dato' Shahiruddin Abd Moin dan juga membuat sarung ular untuk pihak bomba *special request dari abang-abang bomba.. serta esok akan buat sedikit gotong royong di bengkel sebab GM Kelantan nak datang melawat. Haa? camne tu? Sibuk tak sibuk kitaorang? Ha? ha?
 
Tadi dek kerana terlampau penat, saya tertidur lepas balik dari GIATMARA Raub tadi. Memang penat, nyaris tertidur semasa bawak kereta, Bayangkanlah tu? Punya mengantuknya. Tapi gagahkan diri sampai kat rumah terus tidur, takde mandi2 dah, selalunya saya akan mandi dulu, tapi tadi memang tak larat langsung! Terus tidur.
 
Tadi tengok berita dan pendaki Gunung Everest dari Malaysia tu meninggal dunia kan?? Kesiannya. Niat hendak mengharumkan nama negara, tapi, iyalah, dugaan bagi keluarga mereka kan. Nak buat camne. Semoga roh mereka dicucuri rahmat Allah. Amin.
 
Assalamualaikum WBT
 
p/s: Impian mati di Mekah.

2 comments:

  1. Al fatihah buat arwah, impian kita sama nk mati di sana dan kebumi di sana.

    Hati2 jgn tido ms drive , dua saat terlelap buruk akibatnya. Stop tepi jln minum air atau basuh muka jap. Bahaya.

    P/s: kita kena goreng smua bhn tu asing2. Mula2 kacang,kentang, pastu bawang goreng, lobak asin dan last baru bilis. X blh serentak
    Nnt kacang x garing, ada hangus ada tak masak . Minyak yg sama tumis cili dah garing baru masuk garm gula dan smua bhn goreng tadi.

    ReplyDelete
  2. Lydia Miza : itu lah.. kan? Bahaya. thanks akak sebab letakkan cara2 masak kat sini. hehehe..

    ReplyDelete